Corporate legal services

Wens je juridische ondersteuning bij jouw eerste stappen als ondernemer?

Heb je nood aan tijdelijke juridische ondersteuning voor een bepaald project of om de afwezigheid van een vaste juridische medewerker op te vangen?

Wens je jouw Algemene Voorwaarden, een NDA, arbeidsovereenkomst,  aannemingsovereenkomst, dienstverleningsovereenkomst, bedrijfswagen policy,… te laten opmaken?

Wens je jouw vennootschapsrechtelijke en juridisch-administratieve verplichtingen uit te besteden? Denk hierbij aan onder meer organisatie van de Algemene Vergadering, Raden van Bestuur en het aandeelhoudersregister.

SheEO begeleidt jouw onderneming bij alle belangrijke stappen die zij kan doorlopen. Dit doen we met op maat gemaakte en betaalbare oplossingen op het vlak van Corporate Housekeeping, contract management en juridische en administratieve ondersteuning.

SheEO staat je bij met:

  • Corporate Housekeeping
  • Contract management
  • Juridische en administratieve ondersteuning

Benieuwd naar wat SheEO voor jouw bedrijf kan betekenen als Corporate Legal Services partner? Neem vrijblijvend contact op.

Aanbod

Legal interim management

Ben je op zoek naar direct inzetbare juridische expertise voor jouw organisatie? Ontdek de voordelen van legal interim management. SheEO biedt flexibele oplossingen voor jouw tijdelijke behoeften, waardoor jouw bedrijf kan profiteren van hoogwaardige juridische ondersteuning zonder langdurige verplichtingen.

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten op jouw bedrijfsbehoeften. Of het nu gaat om naleving, contractbeheer, geschillenbeslechting of algemeen juridisch advies, wij  staan klaar om jouw team te versterken en jouw juridische doelstellingen te behalen.

Wij begrijpen de urgentie van juridische vraagstukken en bieden snelle inzetbaarheid zonder concessies te doen aan kwaliteit. Door onze aanpak kun je je concentreren op jouw kerntaken, terwijl wij zorgen voor hoogwaardige juridische ondersteuning op maat.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe SheEO jouw organisatie kan versterken en vooruit helpen.

Prijs op aanvraag

Meer info

Corporate Housekeeping

Ben je op zoek naar professionele Corporate Housekeeping-oplossingen voor jouw bedrijf? Ontdek de expertise van SheEO. Wij bieden uitgebreide diensten voor het beheren en organiseren van jouw bedrijfsdocumentatie en compliance, waardoor jouw bedrijf kan gedijen zonder administratieve rompslomp.

SheEO is gespecialiseerd in het leveren van nauwkeurige en tijdige Corporate Housekeeping-services. We helpen bij het beheren van belangrijke documenten, nalevingscontroles en organisatorische vereisten, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van jouw bedrijf.

Onze op maat gemaakte diensten voor Corporate Housekeeping zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het bijhouden van notulen, het beheren van aandeelhoudersregisters of het handhaven van wettelijke vereisten, wij staan klaar om jouw administratieve last te verlichten.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe SheEO jouw bedrijf kan ondersteunen met Corporate Housekeeping. 

Prijs op aanvraag

Meer info

Nieuw: Business Pack Corporate Housekeeping

Ontdek onze allesomvattende oplossing om jouw onderneming te ontzorgen van al haar juridisch-administratieve verplichtingen gedurende het hele jaar. 

Onze 'Business Pack Corporate Housekeeping' biedt verschillende modules, zodat je kan kiezen wat het beste past bij de behoeften van jouw onderneming.

Module 1: "Corporate Housekeeping - Algemene Vergadering"

  • Voorbereiding van de algemene vergadering, o.a. het tijdig uitsturen van oproepingsbrieven, agenda, bijhorende stukken, volmachtformulieren,...
  • Notuleren tijdens de vergadering en opvolging van actiepunten.
  • Voorbereiding van publicatieformulieren voor het Belgisch Staatsblad en opstellen van documenten voor de goedkeuring van de jaarrekening.
  • Beheer van benoemingen, ontslagen en vernieuwingen van mandaten.

Module 2: "Corporate Housekeeping - All the Way"

  • Jaarlijkse vennootschapsrechtelijke verplichtingen, inclusief voorbereiding, notulering en opvolging van vergaderingen van alle vennootschapsorganen zoals raad van toezicht, directieraad, ondernemingsraad, CPBW, auditcomité.
  • Beheer van het aandeelhoudersregister, UBO-registratie en jaarlijkse update, KBO-verplichtingen.
  • Opmaak van overeenkomsten op jouw vraag.

 

Contract management

Heb je behoefte aan professioneel contractbeheer voor jouw bedrijf? Ontdek de uitgebreide expertise van SheEO op het gebied van contractmanagement. Wij bieden op maat gemaakte diensten om jouw contractuele verplichtingen te beheren en te optimaliseren. Hierdoor kan jouw bedrijf soepel functioneren zonder contractuele complicaties.

Bij SheEO zijn we gespecialiseerd in nauwkeurig contractbeheer en -onderhoud. We helpen bij het opstellen, beoordelen en beheren van contracten, waardoor risico's worden geminimaliseerd en kansen worden gemaximaliseerd voor jouw bedrijf.

Onze oplossingen voor contractmanagement worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het opstellen van nieuwe contracten, het herzien van bestaande overeenkomsten of het waarborgen van naleving van contractvoorwaarden. 

SheEO staat klaar om jouw contractuele processen efficiënt te beheren.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe SheEO jouw bedrijf kan ondersteunen met onze deskundigheid in contractmanagement. 

Prijs op aanvraag

Meer info

Algemene verkoopsvoorwaarden

Overweeg je professionele ondersteuning bij het opstellen van jouw algemene verkoopsvoorwaarden? SheEO biedt deskundige begeleiding om jouw bedrijf hierbij te helpen.

Wij begrijpen het belang van heldere en juridisch solide algemene verkoopsvoorwaarden. SheEO staat klaar om jouw bedrijf te begeleiden bij het opstellen en aanpassen van deze voorwaarden, zodat ze voldoen aan jouw specifieke zakelijke behoeften en wettelijke vereisten.

Onze expertise in het opstellen van algemene verkoopsvoorwaarden omvat een grondige analyse van jouw bedrijfsprocessen en behoeften. Wat jouw specifieke vereisten ook zijn, SheEO staat paraat om jouw bedrijf te begeleiden bij het opstellen en aanpassen van juridisch solide algemene verkoopsvoorwaarden. Reken op ons voor het definiëren van heldere betalingsvoorwaarden, garanties, leveringsvoorwaarden of andere cruciale clausules.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe SheEO jouw bedrijf kan ondersteunen bij het opzetten van heldere en effectieve algemene verkoopsvoorwaarden. 

Prijs op aanvraag

Meer info

Juridisch-administratieve ondersteuning

SheEO biedt uitgebreide assistentie voor jouw juridisch-administratieve behoeften, waaronder documentbeheer, compliance en andere juridische-administratieve taken. Onze focus ligt op het bieden van professionele begeleiding en ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw juridische processen soepel verlopen.

Met SheEO krijg je toegang tot deskundige hulp bij het organiseren, beheren en bijhouden van belangrijke juridische documentatie. Denk daarbij aan het opstellen van contracten, het beheren van nalevingsvereisten of andere administratieve juridische taken. 

Onze aanpak op maat is gericht op het verlichten van de administratieve lasten, zodat jij je kunt concentreren op jouw zakelijke prioriteiten. 

Neem vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken hoe SheEO jouw bedrijf kan ondersteunen met onze juridisch-administratieve expertise. 

Prijs op aanvraag

Meer info

Corporate Legal Services Sheeo